Régebben, ha valaki igazán tündökölni akart, elment egy szépségszalonba, ahol vaskos bankókért cserébe rendbe tették azokat a területeket, amiket kért. Legyen az kozmetikus, manikűr, pedikűr, fogyasztó, vagy fiatalító kezelések.
Manapság azonban van lehetőség arra, hogy saját magad szépség manager-e legyél, mindezt megfizethető áron!

Félreértés ne essék, semmi bajom a szépségszalonokkal, sőt, kifejezetten szeretem, hogy vannak ilyen helyek, mert úgy vélem ez a kényeztetés minden nőnek járna. Csak nem mindenki tudja megfizetni. Hát egyelőre én sem tudok havi rendszerességgel ott csücsülni, ezért valami más megoldásom van!

A titkot a koreai nőktől lestem el.
Természetesen ott is vannak szépség templomok, de még ha járnak is oda a hölgyek, nem kizárólag azoktól várják a testük, a bőrük karbantartását és legalább akkora hangsúlyt fektetnek arra, hogy megtanuljanak önmaguk sminkmestere és szépség szakértője lenni a mindennapokban. Ebben pedig minden segítséget meg is kapnak, hála a kozmetikumaiknak.

A koreai szépség-kozmetikumok már a világ többi részén sokszorosan bizonyítottak.

Igazi fogyasztó barát módon tervezik meg őket, legyen szó a használatukról, vagy a kiszerelésükről. Pontosan ez a céljuk is, hogy a nők megtanulják őket jól használni, s elégedettebbek legyenek.

Fő a változatosság! Egy fecske, mint tudjuk nem csinál nyarat, így 1-2 terméktől sem várhatjuk, hogy teljes körűen elégítse ki a bőrünk sokszínű igényeit.

A koreai nők (és most már én is) ezzel tisztában vannak.
Az első lépés az arc igazán alapos megtisztítása. Ez a kulcs. Amíg az arc nincs megfelelően megtisztítva, kenegethetjük bármivel, a bőrproblémák fő okát (a szennyeződéseket) nem szüntetjük meg vele.

A tiszta arcra víz bázisú toner vagy esszencia kerül, mely a bőr mély rétegeibe hatolva fejti ki a hatását.

Ez után jönnek az arcmaszkok, melynek hatékonyságával a bőr igazi tápanyag-bombát kap és sokáig megőrzi a fiatalosságát. (A maszkokat heti 4-5 alkalommal is használják!)

Utána a hidratálás jön valamilyen (a bőrtípusukhoz passzoló) hidratáló segítségével.

Ha azt hinnénk, hogy itt vége a történetnek, ez csupán a kezdet… Ez a több lépésből álló folyamat CSAK az alap bőrápolás volt, melyet minden nap elvégeznek.

Legtöbbjük ezt még egy éjszakai krémmel is megfejeli egyébként, amitől reggel frissen és üdén ébrednek.

Retiküljük elmaradhatatlan tartozéka az arcpermet, melyet naponta többször is használnak, hogy felfrissítsék a sminkjüket és a bőrüket, meg mert imádják finom illatokkal körülvenni magukat.

Ezeken kívül még ott vannak a peeling-jeik, amiket a bőr alapos regenerálására használnak, továbbá speciális arcmaszkjaik, mitesszer eltávolító tapaszaik és maszkjaik, arclemosó habjaik, szemránckrémeik és az elengedhetetlen fényvédelem.
Nem csak nyáron használnak fényvédőket, vagy amikor a szabadban sportolnak, hanem minden nap. Télen-nyáron. Tudják, hogy a káros napsugárzás az első körökben felelős a bőr idő előtti öregedéséért, ezért fényvédő BB krémekkel, vagy egyéb napvédő termékekkel vannak felszerelve.

A koreai kozmetikumok használatával minden nap úgy érezheted magad, mintha akkor léptél volna ki egy szépségszalonból, és mások is ugyanezt fogják gondolni rólad. Legyél saját magad kozmetikusa klinikailag tesztelt természetes kozmetikumok használatával.

Látogass el az Ambrózia Kozmetikum webáruházba, ahol az igazán igényes bőrápolók vásárolnak nap, mint nap!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük