Egy saját készítésű pakolást szeretnék bemutatni, melynek elkészítése nem vesz igénybe öt percnél többet, a hatása elképesztő. Az ötlet nem magamtól jutott eszembe. Egy koreai oldalt olvasgattam, amikor belebotlottam ebbe a nagyszerű ötletbe. Igaz, hogy ott nem volt meghatározva a krém típusa, melyet fel lehet használni, így azokat magam próbálgattam. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy az éjszakai arcápolás mennyire fontos. Ebből a pakolásból több verziót is kipróbáltam, és most úgy érzem, nagyon jó krémet sikerült kikevernem.

Ez az éjszakai pakolás minden bőrtípusra megfelelő. Felfrissíti, kisimítja a bőrt. Eltünteti az elszíneződéseket és a szem alatti sötét karikákat. A tág pórusokat is összehúzza.

 Mire van szükséged a pakoláshoz?

::: 5 ml Sulwhasoo First Care szérum
::: 5 ml Sulwhasoo koncentrált ginseng arckrém
::: Egy tiszta tégely
::: Egy spatula a kikeveréshez

A Sulwhasoo First Care szérum és a Sulwhasoo koncentrált ginseng arckrém mintacsomagokban is kapható, így nem kell óriási összegeket befektetned a pakolás elkészítéséhez (a nevekre kattintva megtekintheted a mintacsomagokat). Gyakorlatilag pár száz forintból megvan az „anyagbeszerzés”.

Így keverd ki!

A kétszer 5 ml krémet alaposan keverd ki, legyen teljesen csomómentes. A keverést spatulával végezd, lehetőleg ne nyúlj bele kézzel. Ha lehetőséged van rá, akkor üvegedényt használj, ne műanyagot, fémet vagy alumíniumot pedig semmi esetre sem. Én üveg kávéscsészében keverem ki a pakolást, a tetejét a csészealjjal fedem le. Pár napig kell csak tárolnod, ezért nem szükséges lezárni, de lefedni igen, hogy ne szálljon bele a por és a szennyeződés a levegőből.

Így használd fel!

Lefekvés előtt elvégzem a szokásos arctisztítást. Tonizáláshoz este mindig Suiskin bőrnyugtató K tonert használok. Ezután az elkészített pakolást jó vastagon felhordom az arcbőrömre, majd gyengéden bele is masszírozom.
A First Care szérum miatt roppant gyorsan felszívódik a pakolás, ezért olykor még egyszer átkenem az arcom. Ennyi az egész. Reggelre az arcbőröm nem ragacsos. Valósággal kifehéríti az éjszakai pakolás az arcomat. Igazság szerint csak kiegyensúlyozza az arctónust, de mivel nagyon fehér a bőröm, ezért néz ki úgy, mintha kifehérítené. Az elkészített 10 ml pakolást, ha jó bőven használod, akkor hozzávetőlegesen négy-öt éjszakára lesz elegendő. Már a harmadik használat után látványos változást fogsz tapasztalni. Ezt akár kéthetente megismételheted.

ITT tudsz körbenézni a jelenleg forgalmazott maszkok közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük