Nem tudom mások, hogy vannak vele, de én hosszú időn keresztül bajmolódtam azzal, hogy esténként megpróbáltam eltávolítani a napi sminket és a város porát az arcomról, a szememről, de másnap reggel valahogy mégis úgy ébredtem, hogy sötét csíkokat rajzolt a szemem alá az előző napi smink, vagy apró, fekete pöttyökben a szemem körül maradt.
Sokan sokszor mondják, hogy a sok sminktől ráncos leszel. Nos, ebben a formában ÍGY én nem hiszek benne, de azt aláírom, hogy a bőrnek nem tesz jót, főleg hosszú távon, ha állandóan valami kence van rajta, ezért egy ideje már kerestem a megoldást a reggeli panda-maci külsőm ellen.

Az arc – és sminklemosó tejeket én nem találtam elég alaposnak, a szappan meg fájdalmasan tud csípni. A pandamaci-effektust talán kiküszöböli, de helyette piros szemű kisnyuszi lesz az ember. Tehát, valami olyan kell, ami alaposan tisztít, nem csípi a szemem, nem irritálja a bőröm és lehetőleg a pénztárcámat se ürítse le.

Az Etude House szemfesték lemosó PONT ILYEN!

Ha egy pillantást vetünk az üvegre, láthatjuk, hogy két, élesen elkülönülő részből áll benne a folyadék, egy olajosabb és a vizesebb,  ezért használat előtt alaposan össze kell rázni.

Én a legegyszerűbb szabvány vattakorongot használom, nekem az jött be. Tetszik, hogy, amikor az Etude House-t használom, nem zúdul ki belőle a folyadék, hanem 2-3 mozdulattal, ellenőrzött keretek között tudom a vattakorongra helyezni a lemosót. Ez is segít, hogy tovább tartson és egy része ne a lefolyóban kössön ki.

Kellemes használni, nem irritál és jól leviszi a sminket.

Mivel, mint említettük, kicsit olajos, ezért tiszta, hideg vízzel én mindig átmosom a szemeimet még egyszer a használata után, hogy maradéktalanul tisztának érezzem a bőröm. A design rózsaszín és fekete, egyszerű, de mutatós. Aki első ránézésre kicsinek gondolja, az meg fog lepődni milyen sokáig elég. Én mindennapi használat mellett is körülbelül 3 hónapig használtam. S ha ezt alapul vesszük, 1750 Ft-ból 2-3 hónapra fedezve van a sminklemosás a szemekről.

Értékelés:

Kinézet: stars_5

Hatékonyság:stars_5

Frissítés: Az Etude House Szemfesték lemosót már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a PURITO From Green arctisztító olajat.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük