Gyakran mondjuk a fiatal, egészséges bőrre, hogy hamvas, mint egy barack. Mindez nem véletlen, hiszen az őszibarack kitűnő csodaszer a száraz és fáradt bőrre. Ahogy haladunk előre, bele a karcos-fagyos télbe, egyre többen tapasztalhatjuk, hogy a kezünk néha, vagy gyakran fájón viszket, húzódik, kivörösödik, vagy annyira száraz és vízhiányos, mint a sivatag homokja.

Ilyenkor kezdenek előkerülni a nyáron átmenetileg félretett hidratáló krémek, amiket úton-útfélen aztán a kezünkre kenünk, amikor az eszünkbe jut, vagy amikor már nem bírjuk tovább, annyira kellemetlen a bőrszárazság.

Ezért a mostani terméktesztben szeretnék bemutatni egy egészen egyedül álló kézkrémet, a Tonymoly barackos kézkrémjét, ami nem csak a szárazságot, hanem a kéz bőrének látható öregedéseit is csökkenti!

A Tony Moly Peach Anti-Aging barackos kézkrém készítésekor igen nagy koncentrátumban alkalmaztak sárga-és kajszibarackot is. A baracknak igen magas a  vitamintartalma, főleg A-és C vitamint tartalmaz, ezen kívül viszont fontos ásványi anyagokat is.

A bőr szárazságát, valamint a különböző bőrsérüléseket és bőrelváltozásokat kiválóan kezelhetjük a barack-kivonatokat nagy mértékben tartalmazó krémekkel, mert rendkívül erős antioxidáns hatásának köszönhetően segít a betegségek elleni védekezésen és hidratálja, megóvja a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben.

Magas szelén tartalmának köszönhetően a körmök egészségét is óvja. A nagyvárosi környezet rengeteg mérgező anyag feldolgozására kényszeríti a bőrünket, ami gyakran vízhiányként mutatkozik meg, ez viszont sietteti a korai ráncosodást.

Épp ezért rendkívül fontos a jó hidratáló krém megválasztása!

Biztosan mindenki fogott már a kezében barackot, így pontosan tudja mennyire finom az az édes gyümölcsös illat, amit áraszt magából.

Csak úgy, mint ez a kézkrém. Magával ragadó az illata, igazi, hamisítatlan barack, köszönő viszonyban sincs azokkal a szintetikusan elpancsolt illatmolekulákkal, amik barack illatúnak hívatják magukat. Én a száraz bőröm miatt kezdtem el használni és ismét kellemeset csalódtam a Tonymoly-ban. A bőröm szinte beitta magába a krémet, viszont utána hosszú órákon át puha és hidratált maradt.

A csomagolás szintén a Tonymoly-hoz méltó újabb bravúr. Tökéletesen megragadták a barack lényegét, színét, méretét, esszenciáját a kiszerelés megalkotása során.

Az embernek szinte kedve lenne beleharapni!

Megsúgom, hogy én nem csak a kezemre, hanem szelesebb időben az arcomra is előszeretettel használom. Nagyon jól véd a hideg időjárástól is, akinek hajlamos gyorsan kiszáradni, kipirosodni az arca, az kis mennyiségben bátran használja az arcára is. Nekem nagy mennyiségben egy kicsit viszont zsírosította az arcbőröm, de amióta megtaláltam azt a mennyiséget, amit a bőröm szeret, jó érzés nap, mint nap használni!

Értékelés:

Kiszerelés: 30 g tömör barack-bomba
Hatékonyság: Puha és ápolt kezek? Nem gond!

Egyetlen hibája van ennek a krémnek: túl gyorsan fogy, mert imádom használni!
Igazi barack-bomba a bőrnek!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük