Mielőtt a So Natural Ajakfeltöltő megjelent az áruházban természetesen leteszteltük, ami nem kis felelősség, az elvárásaink pedig magasak. Aztán alig vártuk, hogy másoknak is elérhető legyen, mert már a legelső kipróbáláskor levett minket a lábáról.

De kezdjük az elején!

Azért is voltam nagyon kíváncsi rá, mert az ajkaim kisebbek, nem definiáltak és nem is dúsak. Alapvetően kissé halványabb a színük. Azaz az ajakdúsítás nagyon is rám fér.

Szeretem a szájfényeket, de az ajkaim adottságai miatt a „komplett” rúzsozás adja a legszebb eredményt, méghozzá szájkontúr ceruzával, rúzzsal, highlighttal és fénnyel. Natúrabb sminkekhez szívesen választok élénk, bogyó színű rúzsokat, amiket „csak” belepötyögtetek az ajkaimba, hogy élénk, ugyanakkor nagyon természetes hatást adjon, mintha mondjuk éppen most ettem volna egy kis epret.

Ezért is választottam a So Natural ajakfeltöltő olaját még viszonylag az elsők között, hogy kipróbálnám, milyen. Nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, de a reklámképei nagyon meggyőzőek voltak.

Aztán megérkezett a csomag. Az ajakfeltöltő olaj első látásra egy körömlakkra hasonlít leginkább. Amikor kinyitom, akkor mentolos jellegű illatot érzek. Az állaga kellemes. Se nem túl folyékony, se nem túl sűrű. Nem ecsetes, mint a körömlakkok, hanem hosszúkásan szivacsos, mint néha a szájfények szoktak lenni. Kivéve, hogy enyhén ferdített, amitől sokkal szebben fekszik az ajkakra. Könnyű vele precízen dolgozni, ráadásul pont annyit vesz fel egyszerre, amivel nagyon kényelmesen lehet dolgozni. Se nem túl sok, se nem túl kevés. Ettől a lesz a fénye egyébként egységesen szép az ajkakon.

A mentolosszerű illata érezhető, és gondolom, egyebek közt nagy szerepe van abban, hogy az ajkak dúsabbnak tűnjenek, én pedig féltem attól, hogy esetleg nagyon gyorsan elpárolog (jártam már így mással), de nem ez történt. Már lassan három hónapja van meg, de ugyanaz maradt az illata és a hatása is.

Az ajkaim nagyon szeretik. Az olajos fénye gyönyörű és egységes. Azóta kétszer is voltam profi fotózáson, ahol a fotós azt kérte, hogy csak az ajakfeltöltő olaj legyen az ajkaimon, és ne használjak mást, mert ez a fény egyszerre látványos, ugyanakkor természetesen gyönyörű.

Érzésre nagyon friss. Enyhén bizseregnek tőle az ajkaim. Ugyanakkor egyáltalán nem tapad vagy ragad, kifejezetten kellemes érzés.

Az ajakfeltöltő hatása is érezhető. Nem feltétlenül abban az értelemben, hogy sokkal nagyobb lenne a szám, inkább dúsabb, teltebb és sokkal simább lesz tőle.

Önmagában is álomszép, de egy ideje elkezdtem rúzsok fölé felvinni, és azzal kísérletezni, hogy milyen lesz. Matt rúzsok fölött és még a fényesek fölött is látványos. De ami álomszép, az a króm rúzsok fölötti hatás, akár világos rózsaszínre, akár bordóra vittem fel. Rengeteg bókot kaptam.

Betettem a táskámba, hogy bármikor nálam legyen, és volt már olyan, hogy egy este, amikor fáradt voltam, egy hirtelen beugró programra őt tettem fel, és azonnal feldobta a sminkemet. Hurrá!

Ajánlom, ha hozzám hasonlóan keskenyebbek vagy nem olyan definiáltak az ajkaid. Akkor is ajánlom, ha úgy szeretnél sminkelni, hogy az üde, stílusos, ugyanakkor mégis természetes hatású legyen. Akkor is szeretni fogod, ha bejönnek neked a látványos hatások, és szívesen kísérletezel.

Frissítés: A So Natural ajakfeltöltő olajat már nem forgalmazzuk, de próbáld ki helyette a Benton Honest ajakápolót.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük