Kezdőlap Kozmetikum tesztek 3in1 szempillaspirál – Termékteszt

3in1 szempillaspirál – Termékteszt

5 min read
0
0
1,285

etude_test_profile

Egyszer, egy lomtalanításom során kiselejteztem azokat a kozmetikai cuccokat is, amiket úgy véltem, hogy már nem akarok használni.

Néhány beszáradt körömlakk, egy testápoló, amit megvettem, de végül se az illatát, sem az állagát nem szerettem magamon, egy pirosító, ami totális melléfogás volt, egy alapozó, aminek a színe nem passzolt a bőrtónusomhoz, agyon használt szemceruzák és végül 3, azaz HÁROM szempillaspirál. Még mindegyikben volt szufla. Az egyik hosszabbított, a másik dúsított. Ezen kívül még kettőt megtartottam.
Mindig legalább 2 szempillaspirálom volt. Egy, amit hétköznap használtam, nem túl hivalkodó, csak szolidan kiemelte a szemem és könnyű volt esténként lemosni, és egy, amit különleges alkalmakra tartogattam, dúsított és erőteljesebb hatása volt.

Ez így volt, egész addig, amíg rá nem bukkantam erre a 3in1 termékre.

Az Etude House stílusát megtarva ez is fekete és rózsaszín színvilágban pompázik.
Ismerünk hosszú kiszerelésű szempillaspirálokat és ducibb, hengeresebbekkel is találkoztunk már, ez is inkább a zömökebb kategóriába tartozik.

Jól forgatható és teljesen egyértelmű, hogy melyik fázist merre csavarva lehet elérni.

c95e5540f1cc3672_page2.xxxlarge

Először úgy próbáltam ki, ahogyan le van írva, vagyis elsőként az egyes fokozaton húztam át vele a pilláimat, majd a kettesen, végül a hármason. Nem tudom Koreában milyenek a nők szempillái, de az enyém egy kicsit túlzásnak tűnt így használva, én nem találtam elég természetesnek, tény, hogy lehetett látni a különbséget a fokozatok között, de így használva a végeredmény nekem sok lett.

Kipróbáltam tehát úgy, hogy eldöntöttem, hogy szép, hosszú, dús pillákat akarok, ezért rögtön a 3-as „fokozatra kapcsoltam” és úgy már nagyon tetszett. Már nem volt mesterkélt, hanem tényleg íves, seprűs szempilláim lettek, ráadásul körülbelül kétszer olyan hosszúnak tűntek.

Az egyes fokozat tökéletes a hétköznapokhoz, diszkrét, szolid, de mégis kellemes a szemnek (látványra és viselésre egyaránt).

Összegezve tehát elégedett vagyok a hatékonysággal, de úgy találtam, hogy nekem most az egyszer jobb úgy, ha nem követem szóról szóra a termék használati útmutatóját.

Értékeljünk!

Kiszerelés:ot-csillag

Hatékonyság:ot-csillag

Ár:4-csillag

dara-etude-house-global-aug-event

írta: Anna Vent

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Kozmetikum tesztek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Teszt: So Natural Woo Ajakfeltöltő – Lovely Pink

Ha neked is keskenyebbek az ajkaid, mint nekem, akkor imádni fogod. Akkor is, ha szereted …