Egyszer, egy lomtalanításom során kiselejteztem azokat a kozmetikai cuccokat is, amiket úgy véltem, hogy már nem akarok használni.

Néhány beszáradt körömlakk, egy testápoló, amit megvettem, de végül se az illatát, sem az állagát nem szerettem magamon, egy pirosító, ami totális melléfogás volt, egy alapozó, aminek a színe nem passzolt a bőrtónusomhoz, agyon használt szemceruzák és végül 3, azaz HÁROM szempillaspirál. Még mindegyikben volt szufla. Az egyik hosszabbított, a másik dúsított. Ezen kívül még kettőt megtartottam.
Mindig legalább 2 szempillaspirálom volt. Egy, amit hétköznap használtam, nem túl hivalkodó, csak szolidan kiemelte a szemem és könnyű volt esténként lemosni, és egy, amit különleges alkalmakra tartogattam, dúsított és erőteljesebb hatása volt.

Ez így volt, egész addig, amíg rá nem bukkantam erre a 3in1 termékre. Az Etude House stílusát megtarva ez is fekete és rózsaszín színvilágban pompázik. Ismerünk hosszú kiszerelésű szempillaspirálokat és ducibb, hengeresebbekkel is találkoztunk már, ez is inkább a zömökebb kategóriába tartozik.
Jól forgatható és teljesen egyértelmű, hogy melyik fázist merre csavarva lehet elérni.

Először úgy próbáltam ki, ahogyan le van írva, vagyis elsőként az egyes fokozaton húztam át vele a pilláimat, majd a kettesen, végül a hármason. Nem tudom Koreában milyenek a nők szempillái, de az enyém egy kicsit túlzásnak tűnt így használva, én nem találtam elég természetesnek, tény, hogy lehetett látni a különbséget a fokozatok között, de így használva a végeredmény nekem sok lett.

Kipróbáltam tehát úgy, hogy eldöntöttem, hogy szép, hosszú, dús pillákat akarok, ezért rögtön a 3-as „fokozatra kapcsoltam” és úgy már nagyon tetszett. Már nem volt mesterkélt, hanem tényleg íves, seprűs szempilláim lettek, ráadásul körülbelül kétszer olyan hosszúnak tűntek. Az egyes fokozat tökéletes a hétköznapokhoz, diszkrét, szolid, de mégis kellemes a szemnek (látványra és viselésre egyaránt).

Összegezve tehát elégedett vagyok a hatékonysággal, de úgy találtam, hogy nekem most az egyszer jobb úgy, ha nem követem szóról szóra a termék használati útmutatóját.

Értékeljünk!

Kiszerelés: *****
Hatékonyság: *****

írta: Anna Vent

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük