Biztosan Te is ismered azt az érzést, amikor valami miatt égetően nagy szükséged van rá, hogy vonzónak, szexinek és üdének érezd magad, de mindened otthon van, maximum egy ajakápoló és egy kézkrém lapul a táskádban.
Átkozod magad, amiért nem voltál előrelátóbb, bármit megtennél, hogy legyen egy kis gyors segítséged a váratlan helyzetben, de nincs és megette a fene az egész szituációt.

Egy hirtelen jött randi, vagy fontos megbeszélés, de talán csak annyi kell, hogy feldobd a hangulatod és kellemesebben teljen a nap. Akárhogy is, ha ez a 3 dolog mindig a táskádban lapul, nem érhetnek rossz meglepetések és kellemetlen helyzetek. Pár perc a mosdóban és máris újra magabiztos, üde nőként léphetsz a közelgő megmérettetés elébe.

Mutatjuk, hogy melyek azok, amiket minden talpra esett nő magával hord a táskájában. Hiszen sosem tudhatjuk, mikor lesz szükség rá!

1.) Missha The Style korrektor szemkörnyékre 

Ahogy a nevében is benne van, elsősorban a szemek környéki karikák és sötét árkok eltüntetésére lett kitalálva ez a korrektor, de bármilyen smink korrekcióra is tökéletesen alkalmas. Jól harmonizál az ember bőrével és az apróbb bőrhibákat gond nélkül elfedi. Egy váratlan pattanás, mitesszer, vagy kiütés esetén is rengeteget segíthet.

Mindezeken túl remek rúzs alap! Rúzs, vagy szájfény alatt használva segít, hogy a fedés egységesebb és hosszan tartóbb maradjon. Igazi kis mindenes gyors segítség, ha baj van.

2.) Suiskin Feltöltő Ajakhidratáló

Még ha nem is viselsz rúzst, vagy szájfényt, a hidratálás az ajkak esetében is fontos.
Egy diszkréten fénylő, vagy az egészségesen telt ajkak látványa sokkal kellemesebb, mint a száraz, cserepes száj. Nem is csak a látvány miatt, de maga az érzés is kellemetlen. A nyári forróság, az őszi szelek és a téli fagyok pedig premier plánban érik az ajkunkat, ezért érdemes felkészülni a védelemre.
Az ápoló shea vaj igazi elixír az emberi bőrnek, így a szánknak is, a Suiskin Feltöltő Ajakhidratáló pedig mentát is tartalmaz, ami fokozza a vérkeringést. Kellemes, hűs, bizsergető érzetet kelt a használatát követő pár percben, az ajkak pedig órákig szépek és üdék maradnak.

3.) Etude House Lash Perm 3 step szempillaspirál

A szempillák hangsúlyozásával keretet tudunk adni a szemeknek, amiktől azok nagyobbaknak, élénkebbnek hatnak. A szemek a csábítás elsődleges fegyverei. Egy igéző pillantás a seprűs szempillák alól akár még egészségtelenül is tud hatni a férfi szívekre (vagy meglódulnak, vagy kihagynak egy ütemet)

Az, hogy ki mennyire szereti ívesre, göndörre, dúsra, vagy hangsúlyosra festeni a szempilláit egyéntől és sokszor hangulattól függ.  Az Etude House Lash Perm 3 step éppen ezért nagyon különleges, mert egyetlen szempillaspirállal 3 különböző szempillafestési stílusból válogathatsz. Ha csak alig feltűnően szeretnél egy kis kontúrt adni a szemeidnek, az egyes fokozattal ezt néhány mozdulatból el is tudod érni. Ha jobban szereted a kicsit ívesebb és dúsabb hatást a mindennapokban, vagy különlegesebb alkalomra készülsz, a második fázis segítségével igényesen kiemelt szemeket tudsz festeni magadnak.

Abban az esetben pedig, ha valami igazán látványosat szeretnél egy buli, vagy randi miatt, húzd át a szempilláid az Etude House Lash Perm 3. fokozatán és élvezheted a várt hatást. Akár kétszer olyan hosszúnak és ívesnek hatnak tőle a szempillák!

Ha ez mindig kéznél van, akár nap közben is másodpercek alatt válhatsz szolid hölgyből igéző tekintetű végzet asszonyává!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük