Egy ideje már fokozódó érdeklődéssel böngészem a fórumokat, mert egyre jobban kikörvonalazódik, hogy mely sminkes megoldások lesznek az idei őszi-téli szezon slágerei.

5 nagyon szembetűnő és szemnek kellemes változásra számíthatunk az idei év vége felé Koreából.

Melyek lesznek tehát az új make-up trendek a 2015-ös őszi-téli szezonban?

1.) Burgundi szemek

A 2014-es szezonnal ellentétben, a vöröses, bordó és burgundi árnyalatok az ajkakról a szemekre vándorolnak. Borvöröstől a szilvaszínig, bármi jöhet! Persze ne hagyd figyelmen kívül a szemed színét, mikor választasz. Ha világos a szemed, akkor kerüld a harsány pirosat, pinket, vagy lilát, valamilyen mélyebb tónusú vöröset, vagy sötétlilát válassz. Barna és egészen sötét szemek mellett viszont épp ellenkezőleg, az élénkebb árnyalatok mutatnak jól.
Fő a kontraszt!

2.) Maradnak a vöröslő ajkak

A mélyvörös és finom bordó árnyalatok csodásan mutatnak az őszi színvilághoz és kellemesen feldobják a csikorgóan hideg téli napokat a meleg tónusukkal. Ha mostanában böngésztél hírességekről, talán már Neked is feltűnt, hogy legtöbbjük ajka erősen pirosra, vagy vörösesre van rúzsozva. Ez pedig egyre inkább feltűnik az utcán sétálva is.

3.) Matt körmök

Az idén újra a visszafogott, matt manikűr a divat. Lehet fényes, vagy fénytelen, a lényeg, hogy valamilyen pasztellszínt válassz, ami passzol a bőröd tónusához!

4.) „Harmatos make-up”

Mivel az őszi és a téli hidegek megviselik a bőrt, a Laneige és az Innisfree is kampányt indított, aminek keretében az ampullák és esszenciák kerültek újra a köztudatba, amik segítenek a bőrnek a zord időjárás elviselésében is. Az úgynevezett „harmatos make-up” nem más, mint a megfelelően hidratált bőr, amin éppen csak leheletnyi púder van. Világos, friss és természetes!

S az egyik legfontosabb hír, ami kiemelt figyelmet érdemel:

5.) Átalakulnak az alapozók

A hagyományos értelemben vett BB, mely a 2000-es évek elejének forradalmian új irányvonala volt, kezd átalakulni. A régi BB-k fedése sokszor túlságosan látványos, olyan, mint a „tortán a máz”, ezért újabb változatok és újítások kerülnek lassan a köztudatba, ez pedig nem más, mint a Cushion! (Lásd: Missha M Magic Cushion)

Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi, hogy a bőr ne fulladjon be az alapozó rétegei alatt, hanem levegős, természetes fedés kerüljön rá.

Az ampullákat, esszenciákat és lehelet könnyű púdereinket keresd az áruházunkban!
www.ambroziakozmetikum.net
Szenvedélyünk a bőrápolás!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük