Nem sokkal ezelőtt, idén egy nemzetközi slágerrel bővültünk, ez pedig nem más, mint a konjac (ejtsd:konnyak) arctisztító szivacs, mely arról híresült el Keleten, hogy ez az arctisztítás legtisztább módja.

Használat közben masszíroz, a nélkül, hogy irritálna, ez által stimulálja a véráramlást. Üde és tiszta bőrképet eredményez.

A konjac szivacs a kígyópálma (japánul konnyaku) rostjaiból áll. Japánban és Koreában terem nagy magasságban, ezért rendkívül tiszta, szennyezőanyag-mentes. 

A szivacs egyedi, hálószerű felépítése gyengéd masszírozó hatást fejt ki, mélyen tisztítja a pórusokat, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, a fölösleges zsírt, baktériumokat és mitesszereket.

A termék tehát 100%-ban növényi eredetű, hatékonyan tisztít, és jótékony hatással van a bőrre, ráadásul így nem kell irrítációtól sem tartani.

Minden bőrtípusra alkalmazható, mert semmilyen kémiai anyagot nem tartalmaz, pusztán azzal, hogy kíméletesen, ám erőteljesen stimulál, minden bőrnek azt tudja nyújtani, amire annak szüksége van.

Higiénikusabb és alaposabb, mint a kézzel történő arctisztítás. Együtt használható bármilyen jól bevált arclemosó habbal, vagy tejjel, de önmagában is kivételes a tisztító hatása. A smink eltávolítására is kiválóan alkalmazható, még a szemek környékén is!

Egy szivacs „élettartama” mintegy 2 hónapig elegendő, napi kétszeri használat mellett.

Az áruházban a Missha kozmetikai világmárka konjac szivacsai kaphatók.
FigyelemAz általunk forgalmazott, Dél-Koreából származó termékek szennyezetlenek, mikrobamentesek, elsőosztályú minőségűek – nem úgy, mint a hasonló néven, általában Kínából importált társaik

::: Használatbavétel előtt mindig nedvesítsük be, öblítsük át. Az egyébként szárazon kemény szivacs víz hatására megduzzad, puha és selymes tapintású lesz.
::: A nedves szivaccsal kis körkörös mozdulatokat végezve masszírozzuk a bőrt (a plusz lemosó használata ekkor opcionális)
::: Használat után alaposan öblítsük át a szivacsot, nyomjuk ki belőle a feles vizet és az arclemosót (ha használtunk hozzá)
::: Akasszuk hűvös, jól szellőző helyre, hogy megszáradjon (ne hagyjuk a zuhanyzóban).

Frissítés: A Missha Konjac szivacsát már nem forgalmazzuk, de próbáld ki PURITO konjac szivacsaink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük