Az őszi hónapokban is fontos az ápolt megjelenés, kívül-belül. Hogy tudsz ebben segíteni magadnak?

1.) Peeling

Eltávolítja a felső hámréteget, valamint az ott lerakódott szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, amiktől a bőröd fakóbbnak és öregebbnek hathat.
Peelingjeinket ITT találod.

2.) Krémes, lágy hidratálók

Ha hajlamos kiszáradásra a bőröd, akkor minél krémesebb, annál jobb, mert segít egyensúlyban tartani a bőr nedvességtartalmát.
Hidratáló krémeinket ITT találod.

3.) Fényvédelem

Tévedés, hogy télen nem kell fényvédőt használni! Ilyenkor is van UV-sugárzás, ezért válassz valamilyen (legalább 10-15 faktoros) fényvédő krémet, vagy alapozót, hogy elkerüld az ebből adódó bőrproblémákat és a pigment foltok kialakulását.
Keresd az SPF+-os termékeket.

4.) Regenerálás minden mennyiségben!

Az, hogy a kinti szélből, hidegből bemegyünk a meleg, mesterségesen fűtött helységekbe, jobban megviselheti a bőrünket, mint gondolnánk, mivel szélsőséges körülményekhez kell alkalmazkodnia. Válassz valamilyen csiganyálas krémet, melyeknek regeneráló hatása bizonyítottan eredményes és óvd meg a bőröd!
Csiganyálas termékeinket ITT találod.

5.) Arcmaszk

Különösen, amikor szeles az idő, sok micro-sérülés érheti az arcot, ahogy a szélben süvítő apróbb-nagyobb porszemek végigkaristolják a bőrünket. Ezért fontos heti legalább 1 alkalommal az arcmaszk használata, ami feltölti és ellenállóvá teszi a bőrt.
Arcmaszkjainkat ITT találod.

+1.)  Hidratálj belülről!

Napi 2-2,5 liter víz (nem tea, ízesített víz, vagy gyümölcslé!!!!) megivásával segíted és életben tartod a sejtjeid egészségét, amit a test kivétel nélkül mindig meghálál!

írta: Anna Vent

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük