Ma végre szikrázó napsütésre ébredtünk. Vagyis néhányan még napfelkelte előtt ébredtek, de a lényeget gondolom érzed. Nem tudom te hogy vagy ezzel, de nekem egész más az életérzésem, amikor ennyire szépen süt a nap. Régóta várunk már erre. Szinte még a reményeim és a gondolataim is megújulnak. Imádom a tavaszt 🙂
Egyetlen hátránya van. Sokkal nagyobb odafigyelést igényel a fényvédelem, de erről lentebb még beszélek.

Közkívánatra elindult az Ambrózia blogon a Szépség suli. Próbálom ezeket olyan cikkekkel megtölteni, amiből sokkal több hasznod származhat, mint a hasonló blogok általános cikkeiből. Egy-egy témára rendszeresen visszatérek.
A bőrápolás pont olyan téma, ami ezer és egy apró összetevőből áll. Amikor újdonságra bukkanok, akár egy új kutatás eredményére, akár egy olyan információra, ami még egyetlen cikkemben sem szerepel, akkor azt megosztom veled.

Ezért is írtam ezen a héten a bőrlégzésről, az oxigénnel való ellátottságról. Nyilván mindannyian tudjuk, hogy ennek fontos szerepe van az egészség és a szépség megőrzésében. Éppen ezért olyan aprólékosan fejtettem ki, amennyire csak tudtam. A cikkben konkrét légzéstechnikát találsz, amit bárhol és bármikor tudsz alkalmazni, valamint egyéb olyan tippeket, amik nem kerülnek semmibe, csupán egy kicsit változtatnod kell a szokásaidon. Egy kis előzetes a cikkből.

Oxigént a bőrnek!

Milyen hatással van egészségedre és bőrödre, hogy mennyi oxigénhez jut szervezeted? Hogyan tudod hatékonyabbá tenni légzésedet? Néhány dermatológus szokott azon viccelődni, hogy ha igazán szép bőrt akarsz, akkor gondosan kell megválasztanod a szüleidet. Ez nem túl hasznos tanács, ennek ellenére valamire mégis használható. Hogyan tudod előnyödre fordítani genetikai adottságaidat? A cikk folytatásához kattints ide!

Regenerálódás és fényvédelem

És akkor most térjünk vissza a fényvédelemre.

Ezt először a regenerálással kezdeném. Bármilyen típusú a bőröd, a regenerálódás elősegítésére szükség van. Ehhez nagyon jó segítséget nyújt a Benton csiga-méh eszencia. Ez egy gél állagú szérum, ami megadja azokat a tápanyagokat a bőrödnek, amihez másként nem juthatsz hozzá. Fő hatóanyagai a csiganyálka és a méhméreg.
Elgondolkodtál már azon, hogy a csigák számára mennyire életbevágóan fontos, hogy sérült házukat azonnal „javítani tudják”? Az evolúció ezt úgy oldotta meg számukra, hogy a csiganyálkában elképesztően hatékony a regeneráló összetevő. Ezt a tulajdonságot hasznosíthatjuk a Benton csiga-méh eszenciával, aminek gyors és hatékony regenerálás az eredménye. A Benton csiga-méh eszencia megrendeléséhez kattints ide.

A regenerálódás azonban nem minden. Az UV sugarak káros hatásait meg lehet előzni fényvédelemmel. Erre nagyon jó megoldást nyújtanak a különféle napvédők, melyek közül iTT válogathatsz.

Jövő héten két kozmetikum teszt is felkerül majd a blogra. Kövesd híreinket továbbra is az Ambrózia blogon és a Facebook-on. Ne maradj le semmiről!

És végül ezzel az idézettel kívánok neked eredményes hetet:
„A nő szelid, csöndes magányban
Családi érzelmeknek él.
Merengve jár, fák közt, az árnyban;
Szép arcza így marad fehér.
A férfi-lélek hírt, hatalmat
Kergetve, napja perzselő.
De mint a balzsam, mint a harmat.
Üdít, gyógyít a szende nő.”

Reviczky Gyula

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük