A DiaForce szemmaszk már régóta termékeink között van, mégis csak most próbáltam ki. Olyan szemápolót kerestem, ami nem csak a szemráncokat tünteti el, hanem a szem alatti táskákat is. Egészen furcsa készítmény ez, félig lágy, félig maszk. Zselés, mégis egyben feltehető, nem kell kenni. Valójában nagyon praktikus és gyorsan használható.
Arctisztítás után feltettem egy párat, mindkét szemem alá. Már ez is nagyon meglepően könnyű volt. A csomagolás nagyon jó, mert van hozzá egy műanyag kanál, így nem kell hozzáérni a többi maszkhoz. Egymás tetején vannak a zselés „alakzatok”, 30-30 darab mindkét szem alá.

Fura az állaga, mert kicsit zselés, kicsit nyúlós. A kialakítása annyira jó, pontosan a szemvonal alá illeszthető. Nagyon jól megtapad, nem kell fekve kivárni a fél óra hatóidőt, közben bármit lehet csinálni, nem esik le.
A leírás szerint a szemmaszk nedvességtartalma 60 százalék, ezért valami csöpögően nedves dologra számítottam. Ennek ellenére olyan az állaga, mint egy zselés, nyúlós gumi. Ami abból a szempontból előnyös, hogy könnyű feltenni és a szem alá igazítani.

Amikor fél óra után levettem a tapaszt, nem akartam hinni a szememnek. A szemem alatti táskákat szinte teljesen eltüntette egyetlen alkalom után. Nagyon durván látványos volt a változás. Fél óra alatt éveket fiatalodtam.
Azt tudtad, hogy a szem alatti területen a legvékonyabb a bőr? És azt tudtad, hogy ott egyáltalán nincsenek faggyúmirigyek?

Éppen ebből adódott az alapvető problémám. Az arctisztító készülék és a szemkörnyék ápoló krémek a szemráncokat eltüntették, de a szemem alatti táskák nem igazán akartak olyan tempóban elmúlni, mint ahogy szerettem volna. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor azonnal egyértelműnek tűnik, hogy ha ezen a területen extra tápanyagot és nedvességet kap a bőr, akkor azonnal látványos változás érhető el. Tehát, a DiaForce szemmaszk nem egy csodaszer, mindössze megadja azt a szem alatti vékony bőrnek, amire szükség van.

Elméletileg két-három naponta elegendő használni, de úgy gondoltam, hogy nálam annyira durva a helyzet, hogy naponta használom, legalábbis egy darabig. Öt nap telt el, és szinte teljesen kisimultak a táskák, eltűntek a duzzanatok. Nagyon örülök, hogy ezt végre sikerült megoldanom.

Frissítés: A DiaForce szemmaszkot már nem forgalmazzuk, de próbáld ki helyette a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Benton Ultimate csiga-méh szemtapaszt.

Ez is érdekes lehet...

2 hozzászólás

 1. Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet megtekinteni a terméket? vagy csak online-n lehet rendelni? és mennyibe kerül? hány nap a kiszállítás?

  Köszönöm!!

  Tran Ha Anh

  1. Szia,
   A Diaforce szemmaszk pontosan úgy néz ki, ahogy a fotón látod. Bár a csomagolása megújult, most arany színű.
   Csak online lehet megvásárolni. Két-három nap a kiszállítás. Minden infót megtalálsz a képre kattintva.
   További szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük