A jó hidratáló megtalálása elengedhetetlen a tudatos bőrápolók számára. A választék egyre bővül, bőrünk igényei is változhatnak időről időre, ezért a feladat nem könnyű. Az alábbiakban egy kis segítséget szeretnék nyújtani az által, hogy bemutatok egy olyan hidratálót, amire bármikor bátran esküszöm:

Thefaceshop Asrainte Ecotherapy nappali hidratáló

Kezdjük azzal, hogy ez a termék egy nívós nemzetközi elismeréssel bír: ECOCERT minősítést kapott. Miért jó ez?

Mi az az ECOCERT minősítés?

Ecocert minősítés: nemzetközileg elismert tanúsító szervezet, mely garantálja, hogy a termék nem tartalmaz génmódosított alapanyagokat, parabéneket, phenoxiethanolt, nanorészecskéket, szlikont, PEG származékokat, szintetikus illatanyagokat, színezéket és állati eredetű összetevőket.

Még azt is megszabja, hogy a csomagolás biológiailag lebomló kell legyen. Plusz, a teljes összetevők minimum 95%-a természetes eredetű.

Ha tehát biztosra akarsz menni a választott kozmetikummal, az ECOCERT minősítésű termékekkel tutira mehetsz a természetességet illetően.

Én azért is döntöttem e mellett, mert részemről ez már egy kipróbált termék. Ez volt a legelső koreai kozmetikum, amit használtam és lenyűgözött. A bőröm akkor is hasonló állapotban volt, mint most. Dehidratált, érzékeny és nyúzott volt. Bátran vettem a kezembe most is a TFS-t és vele a bőröm kezelését.

Kinézet:

Szemnek kellemes zöldes és krémszínű árnyalatú doboz, diszkrét bambusz mintával.

Kiszerelés:

Letisztult, elegáns, kézben fogva érződik, hogy van súlya. Aránylag nagynak mondanám a kiszerelést, sokáig elég, ami benne van.
Szót kell ejteni a pumpás fejről, melytől jól adagolhatóvá válik. Mindig pont annyit nyomsz a kezedbe, amire tényleg szükséged van. Ezt egy-két használat után ki lehet tapasztalni, így nem pocsékolódik. Ráadásul ez a fajta kiszerelés szavatolja, hogy a krémbe nem kerülnek idegen, vagy netán szennyező anyagok, mert nem érintkezik semmivel, ameddig ki nem nyomod a kezedbe, nem úgy ,mint a tégelyes krémeknél. Nagyon jó pont!

Első benyomás:

Könnyű, lágy textúra. Tiszta, fehér színű krém, nem túl folyós, de nem is túl krémes. Könnyen eldolgozható. Nem azonnal, de jól felszívódik. Elsőre enyhén citrusos az illata, később olivásnak érződik, de mindkettő kellemes. A bőr puha és rugalmas tapintású utána.

Egy heti használat után:

Láthatóan, érezhetően hidratáltabb a bőr. A reggeli hidegtől kimondottan jól véd. Ha reggel használod, érdemes 5-10 percet hagyni a sminkelés előtt, hogy teljesen beivódjon a bőrbe.

Érdekesség :

(Nekem) este használva az igazi. Habár nappali hidratáló, az én bőrömön leginkább akkor éreztette a hatását, ha éjszakára, a bőrápolás utolsó lépéseként  használtam

Vélemény:

Maximálisan elégedett vagyok vele. Kortól függetlenül bárkinek javaslom, ha bőrbarát, jó hidratálót keres. Keresztmamámnak is ezt ajánlottam, érett bőrre és nagyon megszerette, számára is érezhető a különbsége a nyugati gyártású hidratálókhoz képest.

Már két hete használom ezt a hidratálót, megmutatom milyen eredményt értem el vele:

Az ősz beköszöntével a bőröm kicsit megviselt volt, hiába, a nagy melegek, az allergia-szezon… Valami hathatós segítséget kerestem ennek orvoslására. Ebben a termékben megtaláltam!

Frissítés: a Thefaceshop Arsainte Ecotherapy hidratálót már nem forgalmazzuk, de nézz körül hidratálóink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük