A zsíros és kombinált bőr ápolása nem egyszerű feladat, hiszen a bőr egyes részei túl sok faggyút termelnek, míg mások szárazak és érzékenyek lehetnek. A bőr egyensúlyának megőrzéséhez fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek nem irritálják, hanem nyugtatják és hidratálják a bőrt. A zöld tea egy olyan növényi összetevő, ami tökéletesen alkalmas erre a célra, hiszen gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban, amelyek védenek, világosítanak és egyensúlyozzák a bőrt.

Az ISNTREE Green Tea Fresh Toner egy olyan tonik, ami 80%-ban zöld tea kivonatot tartalmaz, amit a Jeju-szigetről származó friss zöld teából nyernek ki. A zöld tea kivonat segít megnyugtatni és revitalizálni a fáradt bőrt, valamint csökkenti a gyulladást és a bőrpírt. A tonik továbbá tartalmaz egy Anti Sebum P (HD) nevű komplexet, ami segít felszívni a felesleges faggyút, és tisztán tartja a pórusokat. A tonik hidratáló hatását a hialuronsav és a centella asiatica kivonat erősíti, amelyek segítenek a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, és javítják a bőr rugalmasságát és simaságát.

Az ISNTREE Green Tea Fresh Toner természetes, EWG zöld minősítésű összetevőkből áll, és nem tartalmaz káros anyagokat, mint például parabéneket, mesterséges illatanyagokat és színezékeket, alkoholt, ásványi olajokat, felületaktív anyagokat és allergéneket. A tonik állatkísérletek nélkül készült, és bőrgyógyászatilag tesztelt.

Az ISNTREE Green Tea Fresh Toner használata egyszerű és gyors. Reggel és este, a bőr tisztítása után, vigyél fel egy megfelelő mennyiségű tonikot egy vattakorongra, és gyengéden töröld át vele az arcodat és a nyakadat. A tonik használható önmagában, vagy más hidratáló termékekkel kombinálva. A tonik 200 ml-es kiszerelésben kapható.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy kipróbáld a zöld tea tonikot, ami frissíti és hidratálja a bőröd!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük