A Benton csiga-méh esszencia sokoldalúsága újra és újra lenyűgözi a használóit. Íme 5 érv a mellett, hogy a Benton esszencia nyárra is kitűnő választás! Nem véletlen sikertermék!

A Benton csiga-méh esszencia a következő problémákra is megoldást nyújt:

::: szúnyog-, és egyéb rovarcsípés
::: kisebb vágás, bőrkidörzsölődés
::: napégés
::: sportoláshoz is kiváló választás, mert könnyű és nem tömíti el a pórusokat
::: elejét veszi a sok verejtékezés következtében fellépő bőrirritációnak

::: 1. Nyáron fokozottan ki vagyunk téve a szúnyogok és a rovarok kéretlen támadásainak. Ilyenkor a bőr kipirosodik, viszket, ég és fájón meg is duzzadhat. Ha ezzel szembesülsz, jó ha van nálad kéznél a Benton esszenciából. Géles állagának és nyugtató tulajdonságának hála segít csökkenteni ezeket a fájó és kellemetlen tüneteket.

::: 2. A nyári melegben a ruhák, a szandálok pántjai akár ki is dörzsölhetik a bőrünket. A kidörzsölt bőr hálásan fogadja a hűs esszenciát és hamarabb lesz újra gyógyult és ép.

::: 3. Akármennyire vigyázunk, bőrünk néha mégis megéghet, megpirulhat a napon. A legjobb már az első tüneteknél (kipirosodás, bőrfeszülés, átforrósodott és nyomásra érzékeny bőr) elkezdeni az érintett területen alkalmazni a Benton esszenciát. A bőr regenerálódását hihetetlen mértékben gyorsítja, sokkal hamarabb szabadulhatunk a fájdalomtól.

::: 4. Nyáron sem áll meg a sportolás, kivéve a nap legmelegebb óráit. Ezt az esszenciát nyugodtan használhatjuk sportolás előtt, nem fogja eltömíteni a pórusokat, viszont a bőr mélyebb rétegeibe is lehatol, és ott fejti ki hatását, így a bőr nem fog kiszáradni a testi megterhelés okozta fokozott vízveszteség során sem. Bőröd sokkal tovább marad fiatal, ha folyamatosan megfelelően ápolod.

::: 5. A hőségben természetesen verejtékezünk, ráadásul a pórusok kitágulnak. Ez egyenes út lehet a bőrirritációhoz. Kivéve, ha Benton esszenciát használsz. Mivel ez a készítmény parabén, ásványi olaj, alkohol, szteroid, benzophenon, szintetikus parfüm, mesterséges színezék mentes, könnyedén elejét veheted vele a tartós bőrpírnak, a bőrkiütéseknek és az egyéb kellemetlen irritációnak.

S plusz egy érv a hatékonyság mellett:

Ha megfigyeljük a legtöbb kozmetikai termék összetevőlistájának első helyén áll a víz, az összes összetevő 70-90%-át ez adja. De miért akarnánk a vízért fizetni?! Ezt a gyakorlatot fordítja meg teljesen a Benton! A Benton csiganyálka-méhméreg esszencia 90% csiganyálka szűrleményt tartalmaz (víz helyett), ezen felül aloe vera dzsúzt, méhmérget, EGF-et, és sok egyéb értékes és természetes összetevőt, pl. betaint, arbutint, adenozint, allantoint, arginint, stb.

A Benton csiga-méh esszenciát ITT rendelheted meg.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük