Folytatjuk a Sulwhasoo First Care Serum tavaszi megoldásainak sorát. Az alábbi tippek egész évben végezhetők, ám tavasszal a leghatékonyabbak. Néhány tipp kifejezetten a tavaszi virágzáskor fellépő pollenveszélyre ad megoldást, mivel ezekre az anyagokra nagyon sokan allergiásak. Más tippek pedig a hirtelen megnövekvő napsütés miatt fellépő UV veszélyre hívják fel a figyelmet, konkrét technológiát nyújtva arra vonatkozólag, hogyan lehet ez ellen védekezni. A szeplő és a foltos leégés esetében a megelőzés jóval egyszerűbb, mint a probléma kezelése, ezért érdemes felkészülni a tavasz közeledtével.

Sürgős éjszakai kezelés egy fontos nap előtt

Keverj össze 2:1 arányban hidratáló ránctalanító krémet és First Care szérumot, majd vastagon kend az arcodra. Úgy menj el aludni, hogy ne mosd le az arcodról a keveréket. Ez éjjel tökéletesen feltölti nedvességgel a bőrödet amíg alszol, továbbá nagyszerűen regenerálja, reggelre tökéletesen ragyogó, hibátlan és sima lesz a bőröd.

Borotválás utáni bőrnyugtatás

Itassunk át egy sminkvattát First Care szérummal, majd tegyük a hűtőbe öt percre. Utána helyezzük a lehűlt vattát arra a területre, amit borotváltunk és tartsuk rajta addig, amíg át nem melegszik újra a vatta. Ez a módszer megelőzi a bőr kipirulását, pöttyössé válását borotválás után.

Bőrprobléma megelőzése terhesség alatt

Terhesség alatt a hormonváltozások miatt a bőr hajlamos lesz a kiszáradásra. Áztasson egy gézlapot zöld teába, majd borogassa vele a problémás területet 30 percig. Ezután kenje be a bőrt First Care szérummal és felszívódásig gyengéden ütögesse a bőrbe. A zöld tea nyugtató hatása és a First Care szérum kiegyensúlyozó hatása óriási mértékben lecsökkenti a megjelent bőrproblémákat.

Száraz arcbőr tisztítása

Tavasszal jobban kiszárad az arcbőr, a First Care szérum tisztító módszere annak kezelésére alkalmas, hogy puhább legyen az arcbőr. Három csepp First Care szérumot cseppentsünk az arclemosó vízbe, majd ezt használjuk arcmosásra. Ezzel eltávolítjuk az arcbőr szennyeződéseit, majd hagyjuk felszívódni a nedvességet. Utána kezdjük el a szokásos alap bőrápolást a First Care szérummal. A First Care szérum megfelelően hidratál, bevonja nedvességgel és megnyugtatja az arcbőrt, és órákon keresztül biztosítja a könnyed érzést, hogy nem feszül az arcbőr.

Tisztító manikűr

Ha a köröm területe durvának tűnik polírozás után, akkor hetente egyszeri hámlasztás és First Care szérum masszázs megoldhatja a problémát. Keverjünk össze barna cukrot és mézet az ujjvégek hámlasztásához és masszírozzuk First Care szérummal. Használjuk a mutatóujjunk ujjbegyét a masszírozáshoz, lágyan masszírozzuk három másodpercig egyenként az ujjvégeket. Ez elősegíti a Qi-keringést, növeli az ujjvégek ragyogását és a bőr rugalmasságát.

„Vízgát” a pollen ellen

A tavasz egy veszélyes évszak, hozzunk létre egy „vízgátat” a bőr felületén, hogy képes legyen megküzdeni a pollennel. Növeljük a bőrvédő kozmetikumok mennyiségét, amelyeket minden reggel használunk, hogy vastagabb „vízgát” jöjjön létre. Kezdjük a First Care szérummal a hidratálást, majd a következő sorrendben folytassuk, toner, bőrpuhító krém, szemkörnyék ápoló, hidratáló krém, majd a szokásosnál kicsit több napvédő krém. Csökkentsük az alapozó vagy BB krém mennyiségét, hogy megelőzzük a csomósodást. Ezután megfelelő napvédő faktorú kompakt púdert használjunk. A First Care szérum megőrzi a bőr nedvességét, és ezáltal az alapozó vagy BB krém hosszan tartó akadályt képez a pollenek ellen.

Frissítés: A First Care szérumot már nem forgalmazzuk, de ITT tudsz körülnézni szérumaink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük