Nem mindenki szereti a harsány, csupa szín sminket, vannak, akik a naturalistább megjelenés hívei. De még azok is, akik amúgy jobban kedvelik az állandóan kiemelt szemeket és ajkakat, néha időszűkében szenvedhetnek. Ilyenkor nincs idő a szokásos rutinra. Gyors, ám igényes megoldás kell.

Két olyan koreai terméket hoztam a mai bejegyzésben, melyek ebben segítenek.

Secret Key Kókuszos ajakbalzsam

A kókuszos ajakbalzsam kókusz-, makadám dió olaj és kakaóvajban gazdag ajakbalzsam, mely feltölti az ajkakat és védőréteget képez az ajkak érzékenyebb bőrfelületén.

A kókuszolaj rendkívül gazdag laurinsavban, melyre úgy tekintenek, mint a legegészségesebb telített zsírsavra. A szervezet könnyen és gyorsan tudja hasznosítani. A kakaóvaj és a makadámi mag olaja megnyugtatja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, segít, hogy az ajkak egészségesek és fényesek legyenek.

(A képeket az Ambrózia Kozmetikum bloggere készítette)

Missha 4D szempillaspirál

A Missha 4D szempillaspirál tökéletes választás a hétköznapokra. Látványos, ám nem kihívó, vagy hivalkodó. A növényi viasz, mely fő hatóanyaga, segít, hogy könnyedén, elnehezülés érzete nélkül formázd a szempilláidat. Nem csak vízálló, de víztaszító is, így egész nap kitart. Gyorsan szárad, bőrbarát és nem csomósodik.

Élénkebb a megjelenés a Missha 4D-nek köszönhetően. Stílusos, elegáns megoldás a mindennapokra.

Frissítés: A Missha 4D szempillaspirált és a Secret Key Kókuszos ajakbalzsamot már nem forgalmazzuk, de nézz körül sminkjeink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük