A tavasz első napjaiban, amikor először kerül le rólunk a nagykabát, gyakrabban gondolunk az alakunkra. Pontosabban arra, hogy hogyan is fogunk festeni, ha már nem kapunk annyi „takarást”.

Éppen tegnap volt az első nap, amikor félretettem a télikabátomat és elővettem a bőrdzsekit. Majd miután felvettem, aggódva nézegettem magam a tükörben, hogy vajon takar-e eleget.
Minden évben ilyenkor fogadom meg, hogy mostantól minden nap tornázom, egészségesen étkezem, és minden tekintetben figyelni fogok az alakomra. Természetesen, a lelkesedés mindössze néhány napig tart.

Nem állítom, hogy utána teljesen elhagyom magam, de azért lehetne ezt jobban csinálni.

A legfőbb probléma az, hogy amint felmerülnek bennem a fogyással kapcsolatos gondolatok, azok azonnal negatív érzelmekkel párosulnak. Pedig ennek nem kellene így lennie. A fogyás nem kell, hogy feltétlenül megszorításokkal teli és gyötrelmes legyen.

Tehát, egy részről ott van az erőteljes vágy, hogy úgy nézzek ki, mint X évvel ezelőtt. Más részről viszont ott van a rengeteg elvégeznivaló feladat nap, mint nap, ami miatt ráfoghatom, hogy nincs rá időm és energiám.
Pedig mennyire jó lenne jól kinézni nyárra. Hiszen ha már most azt nézegetem, hogy a dzseki takar-e eleget, akkor mi lesz nyáron?

Ha ezeken a szép, verőfényes tavaszi napokon neked is hasonló gondolatok jutnak az eszedbe, akkor éppen ideje, hogy elolvasd a Pre-Diéta kézikönyvet.
Ez a könyv segíteni fog abban, hogy kínlódás nélkül érd el a kívánt hatást. Most van itt az ideje, hogy felkészülj a nyárra!

Nem kell azonnal döntened, először olvass bele!

Kattints a képre az első három fejezetért!

Pre-Diéta beleolvasok

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük