A Dodo púder egy áttetsző fixáló porpúder, ami segíti a bőrkiegyenlítést és a BB krém vagy alapozó fixálását. A porpúdereket sosem szerettem, inkább a kompakt púdereket részesítettem előnyben, mert a porpúdert sosem tudtam annyira egyenletesen felvinni az arcomra. Amikor alapozót használtam, sosem sikerült annyira kiegyenlíteni a porpúdert, hogy ne legyen maszkhatású. Különösen problémás volt ez nyáron, amikor még a csomósodásra is nagy esély van.
A Dodo púderhez úgy jutottam hozzá, hogy rábeszéltek. Meggyőződésem ellenére szereztem be. Nagyon szkeptikus voltam a használata előtt, de már az első alkalommal láttam, hogy jó választásnak bizonyult. Ez a púder valóban áttetsző, nem színt és fedést ad az arcbőrnek, hanem mattít és fixál, mindezt szinte láthatatlanul.

A felhordás után órákon keresztül tartja az eredeti matt hatást, még melegben sem csillog be. Annyira jól „konzerválja” a felvitt alapozót vagy BB krémet, hogy fél nap után is olyan hatású marad, mintha 10 perce sminkeltem volna. Ami még nagyon lényeges, hogy nagyon finom por állagú, könnyű eloszlatni, felhordás közben nem kell azzal kínlódni, hogy nagy mennyiség tapad meg egy területen.

Összességében azt lehet mondani, hogy a Dodo a legjobb púder arra, hogy természetes hatást alakítsunk ki alapozás után. Az is nagyon fontos, hogy ez a púder igen gazdaságos, olcsó. A 30 grammos kiszerelés nagyon sokáig elég.

Frissítés: A Dodo púdert már nem forgalmazzuk, ITT nézhetsz szét sminkes termékeink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük