Mindannyian tudjuk, hogy mennyire hasznosak, sőt nélkülözhetetlenek a vitaminok a szervezetünk számára. Testünk viszont nem képes rá, hogy mindig elegendő mennyiségben állítsa elő számunkra a szükséges vitamin mennyiséget, ezért külsőleg-belsőleg egyaránt hasznos és fontos ezeknek a pótlása.

Miért legyen éppen az arcbőrünk ez alól kivétel?

A Skin&Lab termékcsalád vitamin krémjeit éppen azért hozták létre, hogy a különböző bőrtípusokra és bőrproblémákra tekintettel mindenki megtalálja azt a krémet, amire a bőrének a leginkább szüksége van.
De hogyan döntsük el, hogy melyikre van szükségünk?

Lássuk először is, hogy melyik mire jó:

::: A-vitamin: Csökkenti a bőr öregedésének jeleit és segít helyreállítani a bőr sérüléseit, valamint véd az UV-sugárzástól. Azoknak ajánlott, akik szeretnék halványítani a ráncaikat, vagy életvitelükből adódóan a bőrük különösen igénybe van véve a környezet (sokszor negatív) hatásaitól.
::: B-vitamin: Elsősorban a problémás bőr kezelésében lehet nagy segítségünkre, mivel segít kiegyensúlyozni a bőr víz/zsír háztartását és mérsékli a pattanások és az aknék kialakulását.
::: C-vitamin: Kiváló a bőr pigment foltjainak kezelésében és a kisebb-nagyobb bőrtónus egyenetlenségek elhalványításában. Nagyon erős antioxidáns és serkentő hatású, így hozzájárul az egységes, szép bőrkép eléréséhez.
::: E-vitamin: A nagyon száraz és hiper érzékeny bőr számára igazi felüdülést jelenthet, mert nagyon mélyen hidratál és nyugtató hatással van az irritált bőrre.
::: K-vitamin: Azoknak lett megalkotva ez a krém, akik kellemetlen bőrpírtól szenvednek, vagy szeretnék elhalványítani a szem körüli sötét árnyékokat. Vérkeringést serkentő és nyugtató hatásának köszönhetően védi és revitalizálja a hajszálereket.

Együtt még hatékonyabbak! Alkosd meg a saját vitamin-bombádat! Válaszd ki a bőrödnek megfelelő típust és mennyiséget, és keverd tetszés szerint a krémeket!

 Az A-vitamint a következőképpen keverheted:

::: Használhatod a C,E, és K-vitamin krémekkel együtt.
::: C-vitamin krém nappalra, A-vitamin krém éjszakára
::: A-és E vitamin igazi lendületet ad a bőröregedés kezeléséhez.
::: A-és K vitamint keverve csodás szemkörnyék regenerálót kaphatsz

A B-vitamint akár így is kombózhatod:

::: B+K: Tökéletes, megduplázott védelem B-vitaminnal a gyulladáscsökkentésért, K-vitaminnal a bőrpír ellen, és a megfelelő tisztaságért

A C-vitamin krémet bármelyik másikkal keverheted,

de ha egymás után használod őket a legjobb hatást úgy érheted el, ha a C-vitaminnal kezded a bőrápolást.

E-vitamin: Használhatod A,C, és K-vitamin krémmel együtt

::: C-vitamin krémet nappalra, E-vitamin krémet éjszakára
::: Az A és E vitaminnak együtt még jobb a hatása a bőr öregedésének megelőzésében.
::: Az E-vitamin az arc és a bőr hidratálásához, míg az A és K vitamint együttesen szemkrémként is használhatod

A K-Vitamin krém önmagában is tökéletes szemránckrém.

Hogyan alkalmazd őket?

Egyenként:

Válaszd ki a neked megfelelő éjszakai/nappali arc/bőrkrémet! Használd a krémeket hidratálóként: a toner után, és a napvédő, vagy a smink előtt.

Több összetevős alkalmazás

Keverd össze a választott krémeket a kezedben, és vidd fel az arcodra. De akár használhatod a krémeket egymás után, külön-külön is, továbbá ott, ahol éppen szükséges.

Plusz infó:

::: A: leggazdagabb textúrájú
::: B: mattító hatású
::: C: legkönnyebb
::: E: legvastagabb
::: K: legsimább érzet használat közben

Nézz szét az It’s Skin vitaminos effektorai közt!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük