Tudtad, hogy az arcbőröd után a kezed állapota a leginkább veszélyeztetett?
És azt tudtad, hogy minden ember, akivel kommunikációba kerülsz, alaposan megnézi a kezedet?

A kezünk nap, mint nap ki van téve az időjárás viszontagságainak, plusz a környezeti ártalmaknak. Rengeteg mindenhez érünk hozzá. Gondolj a sok idegen tárgyra, vagy csak egy általános nagytakarításra. A sok vegyszer, a szél, az eső, a hőmérséklet ingadozása, mind alattomos ellenségei kezünk bőrének.

Mivel a kezünk nagyon fontos a kommunikációnk során, ezért bárki, akivel találkozunk, alaposan megtekinti kezünket. Ha nem gesztikulálsz sokat, ez akkor is így van. A másik ember azért figyeli a kezedet, hogy jobban megértse mondanivalódat.

Most, hogy megérkezett az ősz, esik és fúj a szél, egyik napról a másikra megérzi kezünk bőre a változást. Kiszárad, húzódik, vagy egyszerűen csak idősebbnek tűnik rajta a bőrfelszín.
Ne hagyd, hogy a kezed állapota rontsa az összképet! Könnyen tehetsz ellene.
Gondolj arra, hogy olyan kezed van, amire öröm ránézni! Aminek kellemes a tapintása.

Szeretnél olyan kezeket, ami szép látvány és érzésre is kellemes? Szeretnéd visszahallani ismerőseidtől, hogy irigyelik a kezed állapotát?
Tudtad, hogy ha valami tetszik magadon, és azt megszemléled, az a hangulatodat is azonnal megváltoztatja?

A TonyMoly öregedést gátló kézkrémmel pillanatok alatt javíthatsz kezed állapotán. Táplálja kezed bőrét és világosítja a sötét foltokat. Az őszibarack kivonat kellemes illata egész nap végig kísér. Gyorsan felszívódik és hosszú időn át nyújt védelmet. Az aranyos barack alakú tégely fürdőszobád dísze lehet.

Gondoskodj megfelelően kezed állapotáról!

Frissítés: A TonyMolly kézkrémet már nem forgalmazzuk, de kezeid védelmére próbáld ki a Pyunkang Yul ATO Blue Label krémet vagy a Pyunkang Yul ATO Blue Label lotiont

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük